April 30, 2009

Main-main Di Taman

Posted by Azira at 5:09 PM 1 comments
Weekend baru ni kami bawa la Danish main-main kat playground di Taman Tasik Perdana. Inilah first time bawak Danish ke taman sejak dilahirkan.. Seronok gak Danish main-main kat situ sampai tak nak balik.. Yang penatn daddy Danish coz kena hold Danish setiap kali nak main..


April 29, 2009

Our New Home

Posted by Azira at 8:46 AM 2 comments

tak lama lagi kami akan berpindah ke rumah baru.. So, birthday Danish nanti akan dibuat di sini.. Rumah ni bukan kami beli tapi kuarters Kerajaan jerr...

Gelagat Danish Di Pizza Hut

Posted by Azira at 8:46 AM 0 comments
Bukan main lagi aksi Danish kat Pizza Hut.. Macam pandai sangat nak order pizza..
Ehhh.. sedondon plak dengan daddy..

Lamanya Tak Update Blog..

Posted by Azira at 8:45 AM 0 comments
Aduiii... Lamanya tak update blog niehh.. Bukan apa, kena berehat panjang, MC 3 weeks due to 2 things - miscarriage and eye minor operation.. 6 April kena D&C akibat incomplete miscarriage and then on 7th April kena wat eye operation kat PPUM due to retina detachment.. Punyalah pening, dalam seminggu kena full bius.. Pastu kena la berehat panjang..Biasalah, bila kena operate mata walaupun sebelah kanan jer, tak boleh le nak ngadap komputer..

Muka cemeng baru lepas operation mata..

14 April baru ni, our 2nd Wedding Anniversary .. Pejam celik, pejam celik, dah 2 tahun kami hidup bersama.. Lebih meriah tahun ni kami dah bertiga dengan kehadiran sang Arjuna.. Tanda kasih sayang kami berdua.. Tapi tahun ni tak boleh nak celebrate since tak sehat.. Anyway, I thank GOD for keeping us happy and healthy till today. May Allah bless our family with happiness... To my beloved hubby, thank you for your love, careness and kindness..



http://www.123glitter.com/comments-graphics/


16 April pula, cukupla Danish 11 bulan.. Lagi sebulan dah nak setahun.. Dah besar ank mummy ni.. Makin lasak, cerdik dan cute.. Tapi Danish masih belum boleh berjalan cuma boleh la berdiri lepas-lepas tangan.. Punggah sana, punggah sini, tekan sana, tekan sini, tunjuk san tunjuk sini.. Mulut pun dah bising bercakap-cakap.. Dah pandai sebut kipas, fish, lampu walaupun ada pelatnya tapi yg bestnya dah pandai nak nyanyi lagu Twinkle Twinkle Little Star sambil gamit-gamit jari.. Joget pun pandai..

Kami adalah plan nak wat birthday party untuk Danish memandangkan birthday Danish jatuh pada hari Sabtu. Sekarang ni start merancang foods, goodies, decorations etc.. Penat gak nak wat majlis ni.. Jemputan pun agak ramai..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez