May 20, 2011

Idamanku...

Posted by Azira at 4:06 PM 0 comments



COACH

KRISTIN ELEVATED LEATHER RAGE ROUND SATCHEL



May 18, 2011

Sambutan Besday Arjuna di Taska

Posted by Azira at 10:06 AM 0 comments

Tahun ni besday Danish Arjuna yg ke 3 celebrate kat taskanya... Wat pada hari tu juga (16 May 2011)... Mommy nak Danish rasa keseronokan sambut harijadi ngan kawan2... Mommy tempah bihun dan roti untuk kawan2 Danish.. Seronok tgk budak2 kat taska ni... Comel2..


Birthday Cake



Goodie Pack utuk kawan2 Danish


Gambar2 lain...

Happy 3rd Birthday To Arjuna!

Posted by Azira at 10:05 AM 0 comments
HAPPY 3rd BIRTHDAY TO DANISH ARJUNA!!!

(16 May 2011)





Semoga abang Danish menjadi anak yg baik dan soleh...

Mommy, Daddy and Adik Luv u so much...


Makan-makan @ The Apartment, The Curve

Posted by Azira at 10:04 AM 1 comments
Sabtu lepas JJCM kat The Aprtment The Curve... 1st time makan kat cni.. Boleh tahan la food kat cni.. Sedap... Hubby pun suka... Pasni bleh la kita pegi lagi yek daddy... Hehehe....





Dania Dah 15 Bulan!

Posted by Azira at 10:04 AM 0 comments
HAPPY 15 mos BIRTHDAY TO DANIA...




13 Mei ari tu genaplah umur Dania 15 bulan.. Begitu pantas masa berlalu tanpa ku sedari anak-anak dah smakin mbesar... Antara perkembangan Dania:

- dah berjalan sejak usia setahun seminggu


- gigi dah ada 12 batang, termasuklah gigi geraham... Dah lengkap gigi Dania cuma gigi taring jer x tumbuh lagi..


- suka sangat panjat2... x kiralah tangga ke, katil ke, kerusi ke...


- dah boleh turun katil dgn sendiri


- suka ikut apa yg abang Danish buat


- dah pandai panggil mamama... x pandai nak panggil mommy.. abaaa (abang)...


- dan macam2 lagi laa...





May 11, 2011

Wordless Wednesday 4

Posted by Azira at 9:46 AM 0 comments



May 3, 2011

Red Velvet Cake

Posted by Azira at 10:22 AM 1 comments

Weekend baru ni balik Kuantan... So, mommy amik kesempatan wat Red Velvet Cake, ikut resipi yg amik kat internet... Senang sket wat cake kat umah mak ni coz barang keperluan dah ada, al maklumlah adik dan mak mommy wat bisness cake dan kuih muih... Serba serbi ada... Just beli barang mentah ajer... First time wat Red Velvet ni tapi alhamdulillah... menjadi jugak walaupun decoration tak secomel yg pakar buat tapi rasanya tetap sedap... hehehe.... Al-maklumlah... mommy ni bukannya reti nak decorate cake... Red Velvet cake ni mommy salut dengan cream cheese... Sedap tau...



Cake yg baru selesai dibakar


Dah salut dgn cream cheese tapi nampak plain aje


Tabur aje colouring stars dan dah siap untuk dimakan...




Insyaallah ada masa dan rezeki, mommy nak wat lagi Red Velvet Cake ni... Tak susah mana punnn...



 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez