February 13, 2012

Celebrate Besday Dania di Taska

Posted by Azira at 11:22 PM 0 comments
Siang tadi, wat makan2 kat taska sempena besday Dania...
Biar Dania rasa seronok celebrate besday dgn abang dan kawan2..
Mak pun gembira tgk kawan2 Dania makan2 kek..





Birhtday girl..
Abang temankan adik tiup lilin dan potong kek...

Kasih seorang abang..
So touching...


Ni besday cake Dania..
Tema tahun ni - Hello Kitty...
Tempah khas dari Rizq Cakes...
Cute kan keknya... Rasa pun sedap...





Cokelat utk kawan2...
Tak tempah kat mana2 pun...
Mak wrap sendiri tu...
Sticker pun design aand print sendiri...



Foods utk kawan2 pun simple aje..
- Domino Pizza
- Nugget goreng
itu aje...












Lepas makan ada acara main bubble...
Yeahhhhh....




Lastly...
Ini kakak angkat Dania...
Girl ni mmg suka dan sayang kat Dania...
Sejak dari Dania kecik lagi...

My Dania Is Turning 2 Today....

Posted by Azira at 11:21 PM 0 comments

Monday - 13 February 2012
My Little Dnaia is turning 2 today!!!
Capat betol masa berlalu...
Anyway..
Happ Birthday my dear Dania...
Smoga mjadi anak yg baik dan solehah...
Mommy, daddy and abang love you so muchhhh....
muah.. muah... muahh...





February 12, 2012

Cuci Rambut

Posted by Azira at 11:26 PM 0 comments

Pagi Sabtu, slps bf kt kedai mamak, trus ke Hairven Saloon & Spa di Alamanda, dh booking since ari Jummat malam x sempat nk bwk Arjuna gunting rambut... Alang2 dh gunting rambut, cuci la trus... hehehe... First time ni...

Amboi Arjuna... Kelas gitu... Mommy kecik2 dulu pun x penah cuci rambut kt kedai... Cian adik, tengok ajelah abang kena gunting dan cuci rambut...







Hey you... See my new haircut..

Family Dinner @ Delicious OU

Posted by Azira at 10:35 PM 0 comments

Sabtu lepas...
Hubby blanje dinner @ Delicious OU...
Sempena meraikan besday MIL last week dan juga besday anak dara kami, Dania...
Semua adaik bradik hubby berkumpul...
Ni kali ke2 makan kt Delicious...
Seperti biasa Delicious ni tak penah lengang...
Orang sentiasa ada...



Suasana dalam Delicious yg menarik skali...




Kami ditempatkan di meja besar kt tengah2 restoran..
betul2 bawh lampu sarang burung yg cute itu..
Beli cake kecik utu MIL...
Untuk little Dania, jelly cake..
sedap gak,....





Antara menu yg diorder ari tu..






Wajah2 kegembiraan..








Bapa dan ibu mertua yg sangat sporting...


February 10, 2012

Lupa Nak Citer...

Posted by Azira at 11:57 PM 0 comments

Lupa nak citer..
Kami skang dah ada ahli keluarga baru..
Anak Jepun...
Dah 3 minggu dah...
Alhamdulillah rezki...
Hadiah harijadi kot...


Ni la dia...
Suzuki SX4...
Pengganti Cik City...




So skang dah ada 2 anak Jepun...
Tapi yg frustnya...
Tak dapt no yg sama dgn 'abangnya', juga x dpt amik no cik city...
Huhuhu...

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez