October 14, 2011

Delicious...

Posted by Azira at 4:57 PM 0 comments

First time makan kat Delicious ni...
Selama ni dok tengok kat blog orang lain... Macam best jerrr,,,
So, pi OU and try Delicious kat situ...
Memang best...
Orang pun ramai sampai kena queue kat luar, tunggu meja kosong...
Tengok la apa yg kami try ari tu..


Bapak dan anak...


Girl and mommynya yg smakin tembam...

Pavlova...
First time try.... Manisnya...

Wild Mushroom Soup

Carbonara Spaghetti

Chargrilled Grain-fed Chilled Sirloin Steak
served with Beef Jus
Terbaekkk....
Daging sgt lembut dan sedap....


Arjuna yg suka sangat dgn soup..
Dihentamnya sampai habis


Dah kenyang, sambung main PSP...
Sambil meniarap plak tu...

Memang best la makan kat Delicious ni...
Rasa macam nak pi lagi..
Nak try Grilled Chicken Salad plak...
Tgk org meja sebelah makan macam sedap la pulak...
hehehe....


October 5, 2011

My New Baby...

Posted by Azira at 11:38 PM 1 comments

My new baby...
Sudah tentu RED colour....



Thank you Hubby...

Makan-makan @ Johnny Restaurant

Posted by Azira at 11:37 PM 0 comments
Kami laki bini memang suka makan steamboat kt Johnny Restaurant..
terbaekk tuuu...
Skali sekala mmg best...
Tapi kalu slalu sangat x syok gak...
Bahan2 yg slalu kami amik utk steamboat adalah :
- kuah sup biasa je.. campur dgn sosnya....
- tofu, telur, shrimp ball, hongkong kailan, bihun, telur, squid, seweed roll..
amik ala-carte je,, bknnya set,, jimat sket.. lgpun dpt diskaun 10% utk JJ card holder...
Minum air kosong dan hubby suka thai tea..
Tu pun dh sedap sampai bpeluh2 walaupun ada aircond..
Nak sedap lagi tambahla Pineapple fried @ mee hijau...






Anak-anak pun suka gak makan kat cni..
 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez