August 11, 2009

KK Home Deco & Sunflower Collections..

Posted by Azira at 4:50 PM
Ahad baru ni htr la mak and sister tunggu kawan sister utk balik ke Kuantan.. Nampaklah kedai KK Home Deco yg letaknya betul2 kat opposite Tesco Ampang.. tgh ada sale plak tu.. Slame ni tak prasan lak KK Home Deco ni bila lalu MRR ke Ampang ni.. Apa lagi, stlh diprovoke oleh hubby, mommy pun ajaklah mak jln2 tgk2 brg2 kt dalam KK Home Deco ni... Mommy rasa KK Home Deco ni mmg famous dgn produk perhiasan English Style.. Sape2 yg mmg fanatik dgn English Style Collections ni, bleh la terjah ke sini.. Tapi mommy ni jenis yg tak brape minat dgn Engliah Stle ni.. Rasa mcm crowded jerr.. Lain org lain citarasanya.. Tapi mommy sempatlah rembat sket brg kat cni..

Ni ler frame yg dirembat di KK Home Deco.. Idea hubby.. Ada diskaun 15%.. Dah gantung punnnn...

Jalan2 kat KK ni adalah nmpk Sunflower Collections.. Cantik2 gak.. Hubby and Mak siap tanya, mommy xnak beli ke... Mommy geleng ajer.. Maleh nak beli dah..
Mommy ingat lgi dulu mommy mmg fanatik gilos dgn Sunlower ni.. Pantang jupe papepun yg ada rupa sunfloer, sure beli punyer.. x kira ler frame ker, perhiasan ker, jam ker, baju ker, kain ker, smpi ke lgsr dan alas meja, mesti nak beli.. kalah Jaapar Onn.. Tgk la sebhgn koleksi Sunfloer mommy masa bujang2 dulu.....

Tapi skrg sume dah msk kotak.. Simpan jer elok2 dlm kotak.. masa pindah ari tu smpi skrg x kuar2 dr kotak.. Yg guna skrg hanya jam dinding sunflower jer.. Rasa maleh dah nak pamer koleksi sunflower ni.. Susah nak jaga.. susah nak bersihkan.. (sebenarnya maleh...).. lg pun zaman dah berubah.. Mommy skrg more to modern contemporary.. Suka kaler2 brown gituuu... ahakkssss...

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez