February 16, 2011

Happy 1st Birthday To Puteri Dania Arianna!!!!

Posted by Azira at 10:26 AM

Puteri Dania Arianna turned 1 year old last Sunday (13 February 2011)!

Ya Allah... Begitu cepat betul masa berlalu.. Pejam celik, pejam celik, dah setahun Dania ni.. Cepat betul anak mommy ni membesar.. Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah swt kerana mengurniakan kami suami isteri sepasang cahaya mata yang comel dan sihat2 belaka bagi mengeratkan lagi kasih sayang anatara kami berdua..

Dania sekarang semakin hari semakin cerdik, banyak yang Dania belajar dari abangnya... Apa yang dibuat abangnya, Dania mesti nak follow... Abangnya makan biskut, dia nak biskut... Abangnya main kereta, dia pun nak main kereta jugak... Macam-macam la keletah Dania ni bersama-sama abangnya yang boleh menghiburkan mommy and daddy.. Berat Dania sekarang 10.5kg (berat dari abangnya.. Danish dulu masa umur setahun berat 8.7kg jer...uhuuu...)... memang tak dinafikan Dania ni lebih besar dan montel compare to Danish... Gigi baru 4 batang, 2 atas 2 bawah. Dah mula asyik dok berdiri sambil lepas tangan dengan sendiri dan mula bertatih..


Semasa berumur 1 hari (14 Februari 2010)
Born on 13th February 2010 (6.59pm) @ Hospital Putrajaya - 2.86kg - 49cm




Usia 1 minggu



1 bulan



2 bulan



3 bulan



4 bulan




5 bulan



6 bulan



7 bulan



8 bulan



9 bulan



10 bulan



11 bulan




12 bulan a.ka. 1 tahun


HAPPY BIRTHDAY DANIA...

Semoga Dania menjadi anak yg baik dan solehah serta mendengar kata...

Mommy, Daddy and Abang love u so much..

1 comments:

aZeeMaH on March 21, 2011 at 3:46 PM said...

tahniah and happy birthday to lil puteri dania arianna

semoga membesar menjadi anak gadis yang manis dan anak yg solehah

ppssst...we share the same date dear lil baby!

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez