May 3, 2011

Red Velvet Cake

Posted by Azira at 10:22 AM

Weekend baru ni balik Kuantan... So, mommy amik kesempatan wat Red Velvet Cake, ikut resipi yg amik kat internet... Senang sket wat cake kat umah mak ni coz barang keperluan dah ada, al maklumlah adik dan mak mommy wat bisness cake dan kuih muih... Serba serbi ada... Just beli barang mentah ajer... First time wat Red Velvet ni tapi alhamdulillah... menjadi jugak walaupun decoration tak secomel yg pakar buat tapi rasanya tetap sedap... hehehe.... Al-maklumlah... mommy ni bukannya reti nak decorate cake... Red Velvet cake ni mommy salut dengan cream cheese... Sedap tau...



Cake yg baru selesai dibakar


Dah salut dgn cream cheese tapi nampak plain aje


Tabur aje colouring stars dan dah siap untuk dimakan...




Insyaallah ada masa dan rezeki, mommy nak wat lagi Red Velvet Cake ni... Tak susah mana punnn...



1 comments:

Miss Moon on May 5, 2011 at 1:13 PM said...

wahhhhhhh terer la ........misti sedaps nih

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez