August 21, 2009

Alhamdulillah...

Posted by Azira at 11:01 AM
Alhamdulillah.... Rabu lepas pi Klinik Kesihatan Putrajaya, buat medical check-up.. Agenda utamanya nak bawak Danish check-up utk 15 bulan, tapi jadi 2 agenda pulak, mummy pun check gak utk pregnancy.. Alhamdulillah... kandungan dah masuk 13 wks.. Doktor scan utk tgk baby ok ke tak since last week mummy amik anti-viral due to high fever and alhamdulillah... baby sehat... Gambar scan seperti kat bawah tapi tak brape terang... mommy snap guna camera hp jer, tak sempat nak scan.. Nampak bentuk baby... Cute arrrr... Expected due date - 26 February 2010.. Doktor nasihatkan utk byk2 berehat.. tak bleh wat keje2 berat since mommy penah ada history miscarriage sblm ni,, ikutkan dukung Danish pun tak bleh... Tapi ape bleh wat, Danish tu kadang2 nak gak mommy dukung dia... Sian Danish... dah nak jadi abang long....




Berbalik pada cite Danish... Ari tu nurse check, berat Danish bertambah sket jer, 8.9kg.. Dah nak menghampiri garisan kuning... Sepatutnya berat Danish utk umur skrg 10kg tapi Danish tak... Danish sejak demam ari tu tak brape nak makan.. Tapi minum susu kuat gak.. Puas dah mommy bagi macam2 utk tarik selera Danish utk makan tapi dia wat main plak dgn makanan... Dah la sekarang dah semakin lasak, ada jer keje yg nak dibuatnya... Camne yek nak bangkitkan selera anak supaya makan? Ada orang cadangkan bagi Danish makan vitamin... Tengoklah muka budak Danish ni...




..

1 comments:

Jurra on August 24, 2009 at 4:02 PM said...

syukur ziera.. mudah2an semua ok.. aku pun preg gak.. insya Allah due March 2010...

kita sama2 la berdoa semuanya selamat..semoga dimurahkan rezeki..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez