August 3, 2009

Dah Gantung..

Posted by Azira at 2:59 PM
Lamanya tak update blog.. Malas plak rasanya lately ni.. Bukannya xder activity tapi mommy yg yg agak malas nak update, nak snap gmbr pun maleh... Last week outstation, mommy attend Persidangan Akauntan Sektor Awam Ke 24 kat Kota Bharu.. Danish pun mommy angkut gak pegi sana.. Tapi, tula.. nak post entry pasal Conference tu, xder plak gmbr2nya.. Nyesal gak x snap gmbr ari tu.. Uhuuuu..
Berbalik pada tajuk entry kali ni, mommy nak bgtau akhirnya tergantung gak frame2 yg ditempah ngan Cik Filla.. Before this jenuh gak nak cari lokasi yg sesuai utk gantung, lastly jupe gak.. kat tangga... Daddy plak rajin last weekend.. Dinding2 kat umah ni sumenya kaler putih, mulalah mommy rasa macam plain jerr, tak ceria... hubby dah bagi cadangan spy dinding umah ni dicat kaler lain, tak sume la.. nmpk meriah sket.. La ni tgh dok pikir kaler ape yg sesuai (dlm kepala mommy nmpk kaler coklat jerr... hehehe..) and dinding mane yg nak dicat dan sape nak cat????







f

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez