November 30, 2009

TQ to Taska Indera Cemara

Posted by Azira at 9:24 AM
Rabu lepas (25/11/09) merupakan last day Danish di Taska Indera Cemara, Blok E3.. After this Danish dok kt umah jer dgn bibik.. Anyway, jutaan pernghargaan kpd penyelia taska, Pn Khairani Dato' Khalid dan Cik Ayu serta pengasuh2 di atas kesudian dan kesabaran mereka menjaga dan mendidik Danish Arjuna dengan penuh tanggungjawab, kasih sayang dan perhatian sejak Danish berumur 2½ bulan hinggalah setahun setengah.. Jasa mereka takkan kami lupakan.. TQVM
Sebagai tanda penghargaan kpd Taska Indera Cemara, mommy belikan kek TQVM dan juga sedikit cenderahati utk pengasuh2.. (sebenarnya x tau apa nak diberi.. uhuuu...)








1 comments:

JALAN REBUNG on December 7, 2009 at 1:56 PM said...

salam zira,

sori la dah lama tak singgah , dah besar danish ye ..ingat lagi masa dia kat dlm perut uncle bull dah baca citer dia dlm blog ni ...

ada masa masukla dlm portal uum ...

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez