December 7, 2009

Maid Dah Sampai...

Posted by Azira at 9:23 AM
Alhamdulillah.... Akhirnya sampai gak bibik kami dari seberang.. Setelah menempuhi pelbagai dugaan, akhirnya bibik kami tiba di Malaysia pada ari Khamis (3/12/09) ari tu.. Kami jemput bibik kat Terminal Feri Port Klang Selatan, sebelah Jeti Pulau Ketam..Lama betul kami menunggu kat jeti. Toke feri kata akan sampai jam 7 petang tapi kul 9 malam baru sampai.. Jenuh betul.. Nasib baik Danish tak meragam.. Punyalah kelam kabut utruskan maid yg datang sampai lupa nak snap pic dia..




Papepun, alhamdulillah... Kami dapat maid yg ik (so far).. Rajin wat keje tanpa disuruh.. Pandai juga melayan budak2.. Danish pun ok dgn dia.. Itu yg penting, janji dia bleh take good care si Danish masa mommy and daddy pegi keje.. Mudah2an kerajinan dan kebaikan bibik akan berterusan sampai bila2..



View di jeti


Danish dgn penuh setia dan sabar menunggu bibik

Suasana di jeti.. Penuh dgn warga asing..


Hari Jumaat lepas, mommy pegi ke FEMOMA kat Pusat Bandar Damansara untuk daftarkan bibik.. Sekejap jer urusan kat Femoma.. So, after mommy kena wat appointment kat Klinik Lita Alis untuk wat medical checkup bibik within 90 days..








0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez