December 28, 2009

Karenah Ibu Mangandung

Posted by Azira at 5:12 PM

Macam2 hal dan karenah ibu mengandung ni.. Tengok ni berkenan, tengok tu berkenan, aduhai... Pening kepala suami melayan karenah si isteri.. Nak jadikan cerita, mommy ni mmg ler every month langgan majalah Keluarga. So, bila dok membelek majalah Keluarga keluaran Disember 2009, yg covernya Lisdawati, maka terbekenan la dgn patern maternity dress yg dipakai oileh Lisdawati.. Selera org mengandung ni, paham2 ajer ler.. Peknen kali ni mommy suka sgt nak bergaya.. hehehe..

Mommy pun apa lagi, usahakan juga nak dapatkan dress macam tu.. So, mommy terus call Karangkraf, minta address and conrtact no butik tersebut.. Akhirnya dapatla mommy contact Pn Shila Mohamad dari S'Flair Bridal untuk tempah maternity dress tu.. Butik ni terletak kat sebelah TESCO Puchong.. Butik ni butik pengantin tapi ada gak trima tempahan baju utk raya ke, dinner ke, apa ke.. Dress ni sebenarnya Pn Shila wat khas utk Lisdawati tapi mommy bleh tempah exactly macam yg Lisdawati pakai.. So mommy choose kaler baby pink (dia ada byk choice of colors).. Bleh tahan murahla harganya, RM260 skali dgn kain n upah (sebenarnya harganya RM250 tp minta kat lengan dibuat 2 lapis, takut jarang since mommy pakai tudung).. So, inlah hasilnya...


Mommy puas hati betul pakai dress ni.. So, mommy pun tempah lagi sepasang, kaler merah sebijik yg dipakai oleh Lisdawati.. Lepas ni mommy rasa nak tempah baju kurung plak kat Pn Shila, tak payah susah2 nak cari kain.. Anyway mekasih byk2 kpd Pn Shila dari S'Flair Bridal.., Sape2 yg berminat bleh la contact Pn Shila (017-6538413)


2 comments:

Jurra on January 7, 2010 at 11:07 AM said...

amboi... mcm pengantin je..

Azira on January 8, 2010 at 3:15 PM said...

hehehe... skali skala apa salahnya..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez