January 26, 2010

Ketagih...

Posted by Azira at 12:18 PM
Ketagih??? Bukan ketagih dadah tau or mende2 yg tak baik...
Pagi2 tadi, sampai jer opis, mommy terima 1 kotak yg sederhana besarnya.. Nak tau apa isi dalamnya??
Tadaaaa.... Ini adalah kotak paket Kopi-O Cap Televisyen (Kluang Coffee).. Ni la yg dikatakan KETAGIH.. Addict pada kopi-o.. Tak tau la nape pregnant kali ni mommmy suka sangat2 minum kopi.. Klu tak minum sehari, rasa macam tak bersemangat.. Minta2 baby ok..



Kopi-o ni mommy order khas dengan officer kat opis ni, beliau org Batu Pahat.. Dia la perkenalkan kopi ni kat mommy.. Kopi ni memang sedap.. Banyak2 kopi yg mommy try, tak kira la kat cafe ke, kopitiam ke, Kopi-O Cap Televisyen (Kluang Coffee) ni yg paling best.. So, baru2 ni mommy order la stok banyak sket, nanti bleh minum masa dalam pantang nanti.. Sepeket (dalam ada harga 10 uncang kopi) harganya RM2.50 tapi since mommy beli banyak, sekotak ni (20 peket) harganya RM38.00 (RM1.90/pek).. Murahkan... Lepas ni if mommy nak mandi kopi pun bleh... Kuikuikuikui....


Siap ada mesej lagi dari si Harris ni...


Ada 20 pek, 2 pek mommy simpan kat opis, selebihnya bawak balik umah...

Kopi-O Cap Televisyen (Kluang Coffee)..

Nak try?????




1 comments:

Nasha Muslimah on June 22, 2015 at 10:01 AM said...

Salam Ramadhan al-Mubarak
Boleh tak mintak tolong tanyakan pegawai tu, kat mane die beli huhu.

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez