January 26, 2010

Sesi Bermanja-Manja Dengan Hubby..

Posted by Azira at 3:44 PM
Ewahhhh... Sesi bermanja-manja dengan hubby konon... Yelahhh.. suami kita, tak salah kan kita nak bermanja-manja... Lebih-lebih lagi time2 tengah pregnant ni.. Tahap manja tu lebih sket...
Piraahhhh... ye ler tu.. Sebenarnya ni sesi try snap photo guna handphone baru... Sajer jer buang masa sambil tunggu adik ipar memilih dan diskus dengan wedding planner.. Photo ni amik kat Alinas pada weekend lepas... Adik ipar nak kawen bulan Mac ni, so kenalah start wat preparation apa yg patut.. Kami ikut sekali utk beri pandangan n idea.. Itupun kalu dia nak trima.. Uhhuuuu... Wedding kami dulu, kat umah hubby, guna khidmat Alinas..



2 comments:

Norazwa on January 26, 2010 at 6:05 PM said...

alhamdulillah bahagia tgk puan...^_^

Azira on January 28, 2010 at 3:57 PM said...

mekasih... doakan semoga kebahagiaan kami berpanjangan hingga ke akhirat..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez