August 2, 2010

Abang Danish @ Mommy's Office

Posted by Azira at 4:10 PM


Ari ni Abang Danish tak pi taska, tak sehat, kaki dan tangan naik gatal2.. Dh jupe doktor n alhamdulillah bukan HFMD, just virus infection.. 2 klinik yg berbeza kami pegi utk betul2 check Danish n sahkan betul2 bukan HFMD... Risau gak, dah ler taska Danish tutup seminggu baru2 ni coz ada budak yg bawak penyakit HFMD.. Mommy maleh nak amik cuti, bawaklah Danish ke opis... Kebetulan ari ni xde meeting atau discussion... Sambil wat keje bleh la tgk2 Danish... Dania htr ke taska mcm iasa... Bilik mommy bersepah mcm tongkang pecah dibuatnya Danish... Tapi apa nk buat, janji dia dok diam... Lama2 tertido juga...



0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez