August 18, 2010

Persiapan Raya Untuk Anak-anak Tersayang

Posted by Azira at 12:34 PM


Saje jer wat persiapan raya lebih awal tahun ni... Maleh nak kelam kabut cari masa nak dekat2 raya.. Lagipun skang musim sale... Amik la peluang rembat diskaun2 yg ada... Jimat tuuuu...



Ni kira tambahan kepada baju2 yg dibeli di RLP Pavillion ari tu... Shirts n jeans/skirts utk Danish n Dania beli kat Guess OU... Kasut Danish pun beli kat Parkson OU... Kasut putih Dania beli kat Tree House, tambahan kasut Crocs yg dibeli oleh daddy ari tu... Beraya sakan anak2 tahun ni... Tapi sebenonya mommy yg lebih excited nyaaa.... Tinggal nak settlekan baju melayu Danish n baju raya pertama Dania yg telah ditempah sedondon kami sekeluarga...



0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez