September 20, 2010

Aidilfitri 2010

Posted by Azira at 10:28 AM
Alhamdulillah... Dah 11 hari umat Islam menyambut Syawal.. Dan hari ni baru la masing2 sibuk menyambung kembali tugas2 setelah cuti panjang utk beraya... Dan ari ni baru la berkesempatan nak update blog ni.. Thaun ni kami sekeluarga beraya di Kuantan... Raya kedua baru balik ke Kuang... Aidilfitri tahun ni rasa macam tak beraya sangat.. Hubby kena sakit mata sejak 31 Ogos lalu dan Danish pulak pagi raya diserang asma.. Lepas sembahyang raya bawak Danish ke Kuantan Medical Centre, kenalah sedut nebulizer.. 2 kali, lepas maghrib skali... Sedih tengok keadaan Danish.. First time experience asma ni... Tapi skrg, alhamdulillah.. Danish dah beransur pulih...
Raya tahun ni kami bergambar sekeluarga di studio... Saja jer wat kenang2an...
Ni raya pertama...
Adik Dania bukan main ceria tapi cian kat abang Danish... Tak sehat...


Ni raya kedua... Susah betul abang Danish nak bergambar... so, yg ada gmbr mommy and Dania laaa...

Dania dengan penuh setia jadi co-pilot mommy... Daddy kena sakit mata, so mommy la jadi pilot sepanjang musim raya ni.. Danish dok blakang dgn daddy dia...

4 comments:

dieha on November 1, 2010 at 4:20 PM said...
This comment has been removed by the author.
dieha on November 1, 2010 at 4:21 PM said...

sukanya tgk dania..sihat..saye sll mengikuti perkembangan akk se keluarga..comey sggh ank akk..bambam..hehe..akk..cantik headband dania..nmpk unik..where u buy??can share?hehe

Azira on November 2, 2010 at 9:35 AM said...

Salam dieha... mekasih coz slalu melayari blog I yg x seberapa niehhh... headband Dania I tempah dgn kawan I di Sabah, bskali dgn gaunnya... if berminat boleh tgk blog kawan I - http://jurra-sewcute.blogspot.com/

dieha on November 2, 2010 at 4:16 PM said...

tq for sharing...

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez