September 30, 2010

Belajar Wat Cheese Tart

Posted by Azira at 9:52 AM
Since mak ada dtg kat umah, ambil la peluang blajar wat Blueberry Cheese Tart dgn mak... Selama ni tak heran cheese tart ni coz tak suka cake /cookies yg mengandungi cheese tapi since try makan yg mak buar, sedap la pulakkk.. Tu yg blajo dgn mak tuuuu... Mak mmg wat bisness blueberry chesse tart ni kat Kuantan... Manalah tau kot2 den bleh wat bisness Blueberry Cheese Tart kat cni... Yelahh tuuuuu... hehehe...
Taklah susah sgt wat cheese tart ni.. Sronok pulak wat tart ni... Semangat berkobar2... Ni kulit tart sebelum dibakar...
Kulit Tart yg diisi cheese dan blueberry filling untuk dibakar sekali lagi.. Hiasan tu hentam jer ikut kreativiti dan kekerasan tangan seseorang itu...

Yehhhh... Blueberry Cheese Tart siap untuk dimakan... Sangat sedap dimakan ketika masih panas lagi tapi jaga2 jgn smpi terbakar lidah....


Boleh ke den wat bisness cheese tart ni?????

2 comments:

eLYies on October 6, 2010 at 3:46 PM said...

salam..

adui..kalo makan panas-panas tu..mau meleleh...kalo beli kat kedai mahai gak...biler la nak belajar buat ni...huhuhu....

About Pink Kouture on October 30, 2010 at 1:23 AM said...

Olla!!! Interested dgn inner yg ada awning? Do visit our blog http://pinkkouture.blogspot.com/ .Theres a lot of colours that suit you!!!If you are interested just drop me an email at pinkouture@gmail.com

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez