June 21, 2011

Dress Up Your Baby With Trudy & Trendy

Posted by Azira at 12:26 PM
Rasanya masih belum terlambat lagi nk ajak kengkawan join contest ni.. Mudah aje, belikan anak baju Trudy & Teddy, pakaikan dan amik gambar... Pastu bleh send gambar anak utk join contest... Mudah kan.... Hadiahnya juga lumayan....



Dan ini bakal hadiah yang untuk di menangi.
For the 4 quarterly rounds
Grand Prize : RM500 Trudy & Teddy Products
1st Prize : RM300 Trudy & Teddy Products
2nd Prize : RM200 Trudy & Teddy Products

For the Grand Finale
1st Prize : RM500 Trudy & Teddy Products + RM500 Cash
2nd Prize : RM300 Trudy & Teddy Products + RM300 Cash
3rd Prize : RM150 Trudy & Teddy Products + RM150 Cash


Mommy pun dh join contest ni... Masukkan gambar Dania pakai baju Trudy & Treddy... Brand ni ada dijual di Parkson dan juga Jaya Jusco... Nak tau kat mana kaunter Trudy & Teddy ni bleh la check kat Trudy & Teddy... Baju2 T&T ni mmg cute2 especially for girls... Kalernya pun soft aje... Price pun berpatutan... Sblm ni mommy mmg dh tau brand ni, tengok kat Parkson Alamanda tapi tak penah beli pun.. Tapi last 2 weekend ari tu, ada kenduri kawen kt Klang pastu on the way tu Dania muntah, abis baju di bau masam, tak bwk baju spare plak... Pas kenduri pi AEON Keramat hantar mak n adik.. So amik peluang belikan Dania baju lain.. Cari punya cari bkenan plak baju T&T ni... Beli dan terus pakaikan Dania... Best kan... Dapat Dania baju baru....




Cara-cara nak join contest...Mudah aje, semudah 1 2 3 gitu...
Mula2, pakaikan anak dengan pakaian Trudy & Teddy.
Pastu, take a photo of ur baby. Make sure gambar adalah yang paling cun dan terbaik.
Lastly, register di myStar member di https://mystar.com.my/registration/ Lepas tu baru upload gambar contest di sini - http://parenthots.com/contests/trudynteddy/


Selamat Mencuba dan Berjaya....



0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez