June 21, 2011

I'm Back!!!

Posted by Azira at 11:58 AM
I'm back.... Setelah sekian lama menyepikan diri... And now bersiaran dari opis baru... To all my frens, I skang dh kena transfer ke JANM WPP, bukan lagi di MOH since 1 June 2011... Bukan kerana naik pangkat tapi hanya pertukaran biasa aje... Dan ni adalah opis baru mommy...



Kat cni banyak limitation dalam access internet.. Yahoo mail x bleh nk bukak, blog pun x bleh nak update apatah lagi facebook... Tu yg wat mommy tak update blog niehhh... Nak kena bawak laptop sendiri, seb baik ada BB.. Bleh connect ke internet... Tu yg baru ari nj dpt update blog.. Nk update kat umah, jgn harap la... hehehe...

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez