October 9, 2008

Wajah Baru Danish

Posted by Azira at 8:36 AM

Hari Isnin ari tu cukur habis rambut Danish. Dah lama niat nak cukur rambut Danish tapi tak kesampaian. Takut nak cukur since kepala baby masih lembut lagi. Tapi sekarang dah timbul keberanian untuk cukur sampai habis licin kepala Danish mummy kerjakan. Berbekalkan pisau cukur kepunyaan daddy Danish dan sebesen air, upacara bercukur bermula dari rambut belakang. Mulanya Danish dok diam tapi lama kelamaan dia nangis dan mula tak dok diam. Terpaksa berhenti sekejap, nenen kan Danish and bila dah tido baru sambung balik..
Wajah Danish sebelum dicukur

Start cukur dari belakang kepala. Masa ni Danish tengah meniarap atas riba mummy
Dah mula tak duduk diam. Asyik pusing kepala sambil marah-marah
Akhirnya, habis semua rambut Danish dikerjakan..

Tadaaaa... ni dia rupa Danish yang baru dengan imej shaolin.. Nyenyak betul tido..

Pandangan sisi kepala Danish. Nasib baik kulit kepala Danish bersih jerr..

Danish setelah dimandikan. Happy jerrr.. Sronok dengan imej baru. Kepala rasa ringan kot..

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez