February 16, 2009

Weekend Acyivities

Posted by Azira at 2:25 PM

Cuti hujung minggu baru-baru ni kami sekeluarga tak ke mana-mana. Hari Sabtu just lepak-lepak kat rumah. Petang tu bawaklah Danish mandi-manda kat swimming pool di kawasan rumah. Punyalah seronok Danish main air, sikit pun tak takut. Mummy baru jer belikan Danish pelampung. Saje jer bagi Danish biasakan diri dengan swimming pool, nak ajar swimming, mummy sendiri pun tsk reti berenang..


Antara aksi-aksi Danish di kolam..






Hari Ahad, Kelab Kebajikan opis anjurkan Bomling Tournament kat Alamanda Shopping Complex, Putrajaya. Pada mulanya memang bercadang nak turun padang tapi disebabkan dah mengandung, terpaksalah tarik diri. Walaubagaimanapun, kena pegi jugak tengok anak-anak buah beraksi, al-maklumlah pengurus pasukan.. Kena bagi support kat ahli pasukan. Tak sangka pulak group kami menang tempat kedua..

Danish and daddy pun turut temankan mummy

Big Boss merasmikan majlis dengan membuat balingan

Aksi-aksi anak buah yg bersemangat..

Ahli Pasukan bergambar dengan Puan SUB (Pengurus pasukan takde coz balik awal..)

Beramai-ramai bergambar kenangan di hadapan Bowling Centre

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez