May 18, 2009

Danish Arjuna is 1!!!

Posted by Azira at 9:26 AM
Danish Arjuna turned 1 year old last Saturday (16 May 2009)!

Ya Allah... Begitu cepat masa berlalu.. Pejam celik, pejam celik, dah setahun anak mummy ni.. Rasanya macam baru je semalam Danish keluar dari perut mummy.. Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah kerana mengurniakan kami suami isteri Danish Arjuna yang comel dan sihat bagi mengeratkan lagi kasih sayang anatara kami berdua..

Danish sekarang dah semakin cerdik. Semakin hari semakin banyak yang Danish belajar. Macam-macam Danish buat yang boleh menghiburkan mummy and daddy.. Berat Danish sekarang somewhere around 8.7 kilograms. Danish dah ada 8 batang gigi, 4 atas 4 bawah. Dah mula asyik dok berdiri sambil lepas tangan dengan sendiri tapi masih belum boleh berjalan lagi.. Jari telunjuk asyik dok tunjuk sana, tunjuk sini.. Mulut asyik membebel-bebel nak bersembang.. Menjerit jangan cakaplah, memang dari dulu lagi suka menjerit-jerit.. tak kira di ama pun.. Tapi yang bestnya Danish ni manja betul dengan mummy sampai daddy pun jeles... Yang tak syoknya, tak boleh mummy ni hilang dari pandangn, mulalah menjerit mencari..


Semasa berumur 1 hari (17 May 2008)
Born on 16th May 2008 (11.09pm) @ Hospital Serdang - 2.38kg - 48cm
5 hari

1 month

2 months

3 months

4 months

5 months

6 months

7 months

8 months

9 months

10 months

11 months

12 months

Time flies so quick and mummy's just not ready to let you turn into a grown man so soon yet!Happy birthday my dearest Danish. You're the best thing that's ever happened to mummy and daddy so far!

4 comments:

Norazwa on May 18, 2009 at 5:52 PM said...

happy bufday danish
pn sori sgt cannot make it for danish big day..igt nk p tp najla suddenly demam i ada sms kat pn tnya add mayb u dh tukar nomboT x?? nway tq sb sudi jemput..sori ya

Azira on May 19, 2009 at 9:40 AM said...

its ok.. i xder plak trima sms u.. maybe u salah no x.. i'm still using the same number..

Norazwa on May 19, 2009 at 12:49 PM said...

biler nk upload pic
so mami, cikpah sume p ka??
kak gee sue sume ada
ermmm beshnyaaa =)

Azira on May 20, 2009 at 9:45 AM said...

x ramai org pdn yg mai.. yg mai hanya mami, gee, kak ela, kakpah n salsuriya.. pics x siap lg, photographer x bg lg.. nanti dh dpt org upload ke blog.. wa, apsal lama x update fp?

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez