September 8, 2009

Malehnyaaaaaa......

Posted by Azira at 12:47 PM
Ya Allah... Ngape la malehnya hamba mu ni nak update blog ni... Dah lama betul den biarkan blog ni bersawang.. Bulan pose, blog pun pose.. hehehe... Orang lain masing-masing dok bz update blog dengan entry2 pasal menu bukak pose, aktiviti bulan pose, den ajo yg sonyap.. Bukan takde aktiviti sepanjang bulan Ramadhan ni, tapi deng yg maleh nak update.. Nak amik gambo pun lagi la malehhhh... Lagipun, bulan Ramadhan ni asyik tak sihat memanjang... Danish pun terikut sama demam.. Itu yg menambahkan lagi kapasiti penyakit malas ni.. Bab update blog jer yg malas, bab2 lain idok lerrr... Tapi kan.. klu update pun, den bukannya ada menu yg best2 yg dibuat oleh air tangan sendiri coz menu sumenya dibeli ajer.. Takpun, bukak pose kat luar.. Weekend jer lepak umah mak mertua.. Sudah semestinya menu disediakan oleh mak mertua yg rajin ituuu... Bertuah betul badan.... ahaksss..
Takpelah... Den akan berusaha untuk melawan penyakit MALAS ni supaya bleh update blog dengan cite2 yg best (atau x best...).. Tunggu....

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez