July 6, 2011

Asthma Attacked!!

Posted by Azira at 3:50 PM

Semalam mommy MC, demam + selsema + batuk... Dania demam pulak dan lidahnya ada mata ikan... Dah pi klinik ari Isnin so doktor bagi MC sehari untuk berehat... Dok la kat umah ngan Dania... Mujur demam Dania cepat kebah cuma mata ikn masih belum baik.. Asyik meleleh aje air liurnya... Tetiba tghari mommy rasa ketat sangat dada, asik penat aje... Bernafas pin lain macam.. So, petang daddy balik keje trus ke klinik coz rasa tak sedap badan... Bila check, doktor sahkan serangan asma... Alamak... selama ni mommy takde pun penyakit asma ni... So solution nya ialah....

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

Apa lagi, sedut gas laaa.....

Alhamdulillah lepas sedut gas mommy rasa lega and doktor ada bekalkan pil asma... Dan Alhamdulillah ari ni mommy dah sehat sket cuma tinggal batuk je belum baik2 lagi... Berkahk plak tu....


1 comments:

Ibu Rawiwa on July 6, 2011 at 4:29 PM said...

salam zira, take care hokeh. semoga cepat sembuh.
dah lama follow blog zira tapi tak tinggal jejak pun.

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez