July 6, 2011

Shopping Baju Raya

Posted by Azira at 3:38 PM
Ari Sabtu merewang-rewang kat OUtama... Hajat di hati nak shopping baju raya anak2.. Walaupun pose pun belum lagi, mommy maleh nak tunggu bulan pose baru nak beli... Takut nanti penat pastu ragam anak yg macam2 je, bleh bikin panassss.... Kebetulan Guess Kid ada wat sale, apa lagi terjah laaaa.... Sale Guess ni dari 1 - 31 Julai 2011 tapi utk VIP n HSBC card holder atas extra 10% (purchase below RM1000) and 20% (purchase above RM1000) on nett purchase... Banyak gak diskaun sale kali ni... Rambang mata memilih... So skang ni tinggal nk belikan kasut aje tinggal... Baju melayu dan kurung pun dah lama tempah...


Ni hasil rembatan kami ari tu..



Anak2 gembira dapat baju raya... Yahooo......



Utk mommy, sekipar Guess.. Itupun rembat kat Guess Kid.. Hehehe...


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez