July 18, 2011

Dinner @ Secret Garden Alamanda

Posted by Azira at 4:44 PM

Patutnya entry ni dah lama post tp coz masa limited, ari ni baru dapat update blog... Citer dah basi.. Basi pun basi la, mak nak citer gak...

Last Tuesday, temankan daddy cari cover untuk Samsung Galaxy Tab kat Alamanda.. Maka singgah la mengisi perut kat Secret Garden... Restoran ni baru je seminggu bukak kat Alamanda... Jom tengok apa yg kami makan....


Promotion "Kid Eats Free"..
Everday ada menu free untuk kids.. Setiap hari menu yg berbeza... So, memandangkan hari tersebut Tuesday, maka dapatlah anak2 den french fries free... Takyah order mende lain dah... Jimat tuuu....


Sempena pembukaan outlet kat Alamanda ni, ada promotion "Buy 2 Pasta Free 1 Pasta"
Promotion end December 31st...
So, kami rembatla yg ni...
Untung woo... Bayar untuk 2 pasta tp makan 3 pasta...
Pasta2 pun sodap...
Kami order Carbonara, Oglio dan Marinara..
Amik ko.. 3 pasta skali hadap..
Kenyang gilerr...
dan puas hati...
Lagi puas hati kalu hubby yg blanje...
hehehe...



Tengokla budak comel ni... Dh pandai nak makan sendiri...
Banyak yg jatuh bawah meja dari yg masuk ke mulut...
Takpelah janji dok diam..


Arjuna yg tak brape sihat...
Tiba2 je muntah2..
Tgh makan pun bleh muntah... Nasib baik elok je muntah terus ke dalam pinggan..
Kalu tidak jenuh waiter nak lap lantai...


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez