January 25, 2012

Cuti CNY - Day 2

Posted by Azira at 12:38 PM

Hari ke-2.. Pagi tu selepas breakfast, bawak anak2 mandi kolam jap.. skejap aje.. nak pi water park macam mbazir pulok.. Mana taknya, bayo mahal2 tapi ni takut nak main, tu takut nak main.. Mandi kolam ni lg senang, x payah bayo papepun..  budak 2 bradik cam takut2 nak main2 dlm kolam, asyik dok main kt bibir kolam jer..
 




Tghari tu, lepas check-out kami ke Animal Safari Park.. Best gak kat situ.. Macm2 binatang ada.. Seronok si abang dpt tgk tiger, gajah, kuda, buaya dsbgnya.. Surprising, tak takut plak nk pegang binatang... Siap naik gajah lagi..

 Dapat tgk show Cowboy jugak...


 Nak tgk tiger, kena naik lorinya yg siap berjaring....
Bukan stakat tiger, giraffe, bear, buaya dan mcm lagi la..
gerun gak tgk tiger dari dekat..
besar giler...


Ehem.. ehem.. ehem..
jgn jeles yekkk....


Naik gajah..

 Tgk Show burung


Petang tu sebelum balik Putrajaya singgah jap umah bapa saudara hubby kt sebelah A-Famosa Resort..
Malam lepas maghrib dan makan barulah balik Putrajaya...
Alhamdulillah kami semua enjoy cuti kali ni..
Anak2 pun suka..
Nanti kita bercuti lagi yek...

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez