January 17, 2012

Hadiah Harijadi

Posted by Azira at 4:33 PM
Pada asalnya hubby nk blanje mkn kt restoran berputar KL Tower.. Tapi dibatalkan coz tiada ala carte menu yg disediakan, buffet yg ada pun mahal sgt, rasa cam x berbaloi aje.. makan bukannya byk pun.. So Jumaat tu lepas solat Jumaat kami teruskan hasrat gak ke KL Tower.. Ank dok cbuk sgt slame ni nk pi KL Tower.. Walaupun harini besday mak, sepatutnya maklah dapat hadiah tp kasih seorang ibu yg tiada penghujungnya pada anak2, hadiah besday mak mesti tuk anak2 gak...


Ni tiket kami..
Ada promotion, beli tiket KL Tower dpt pi Animal Park..


So, kami just mkn kt restoran kt bawah je...
Sblm naik, mkn dulu..
coz perut dh lapar x lunch..



 Pas makan barulah naik ke atas.. Org x ramai coz working day.. Budak2yg ada anak2 kami aje.. Lama gaklah kami kt atas tu.. Saje jer lepak2 kt atas tu lama2 sket.. Ye ler.. bayo tiket mahal kan.. Abang dan adik dok sakan berlari ke sana ke sini mcm kt umah dibuatnya.. Lantaklah.. jgn kacau org lain udah la.. Si abang sebenonya takut nk ke cermin tingkap tu.. dia tgk dr jauh, xpun dok main2 kt dinding situ.. Si adik pulak rilek aje tgk bawah.. Mak gayat gak nk tgk bawah sebenonya... hehehe...



 Pastu kami turun, terus ke Animal Park.. Kt atas punyalah semangat nk tgk binatang2 yg ada kt cni.. Ingat cam ala2 mini zoo le... Tp bila nk msk je ternampaklah ulo sawa yg besar kt pintu masuk, dan2 tu jugak rasa mcm nk pitam, takut, terus batalkan niat nk masuk... Mak ni mmg allergic betul dgn ular ni.. Geli ada takut pun ada.. Bukan bleh tgk ulo, nanti mlm tido mesti ngigau mimpi ulo.. heeeeee... xnaklah.. So suruh hubby bawak anak2 masuk.. Si abng plak xnak masuk, takut katanya.. Tinggallah mak dan arjuna kt luar.. Rupa2nya bila tanya budak yg jaga tiket tu dia kata ada lebih drpd 100 spesis ular kt dalam mini zoo tu.. Hubby pun ckp camtu.. Mak aiii.. mujur x masuk, kalu x pitam mak kt situ, pastu mlm tido dok mimpi ular... Baik namakan Snake Park aje..

 Anyway, we enjoy ourselves kt KL Tower.. Thanx a lot to hubby for the birthday present ni.. love u very strong...







0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez