January 13, 2011

Hadiah-hadiah Besday....

Posted by Azira at 9:07 AM
Sempena besday mommy bulan ni, ada la a few promotions, vouchers adn discounts yang mommy dapat... Every year macam tu..Syiok jugak yekkk... Yelah.. mommy akan jadi banyak member kedai/butik/shopping complex seperti - Bonuslink, Sogo, Mothercare, Aussino, Bodyshop, SSF, Envee, Guess, JayaJusco, Carlo Rino dan bagai2 lagi la sampai penuh wallet dgn kad2.. So, voucher ni ada yg dihantar melalui SMS, email pun ada, yg dipos ke rumah pun ada.. Antaranya ialah :


(1) CELCOM
- dapat SMS yg berbunyi "Happy Birthday! Enjoy FREE 50 SMS to ANY CELCOM number on your birthday. Pls remember to utilize all FREE SMS by 11.50pm on your Birthday. Thank you. T&C apply."


2) GUESS
- trima SMS dan email ~ "Dear Valued Member, Happy birthday! To celebrate your special day, GUESS is giving you a 20% discount e-voucher* for your shopping pleasure. Just present your proof of identity to redeem this gift in any GUESS stores nationwide before the end of January. The GUESS team wishes you a fabulous birthday and many happy returns of the day! *Terms and conditions apply."


(3) SSF
- Dapat baucer2 diskaun yg diposkan ke rumah...


(4) MOTHERCARE
- dapat promotions yg diposkan ke rumah jugak..



(5) SOGO

- trima baucer2 diskaun yg diposkan ke rumah gak..




By the way, alhamdulillah dapat peluang2 yg menarik ni.. Bukannya slalu dapat promotion macam ni kan... Tapi masalahnya, masa bila mommy nak guna sume promotion ni????

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez