January 24, 2011

Makan-makan di Marche Restaurant

Posted by Azira at 11:19 AM
Sabtu baru ni daddy blanje lagi... Kali ni makan kat Marche Restaurant @ The Curve... Dah 2 minggu berturut-turut kami ke The Curve... Since tak breakfast, dari rumah terus la ke Marche ni.. Masa ni customer tak ramai lagi, ada la 2-3 kerat..

Suka dengan suasana dalam Marche ni... Kat sini kita bayar apa yg kita makan jer.. Style macam buffet tapi bayar apa yang dimakan aje.. Kat pintu masuk depa dah bagi kupon sorang satu... Kat Marche ni berkonsepkan gerai.. Ada stall for bakery, pizza, dessert, fruits, pasta, frilled, beverages, crepe etc... Nak makan just pi kat stall berkenan, order n bagi kupon untuk dicop and depa masakkan foods masa tu juga... Best....

Dania and Danish dapat pinggan, sudu, epal dan belon sorang satu.. Agaknya orang tak brape ramai rajin ler waiter2 dok melayan bebudak ni...



Ada sudut mainan untuk kids..


Ni la kuponnya....



Dan inilah habuan perut kami ari tu...
(Fruit Juice, Bun & Mushroom Soup, Carbonara Fetuccini, Grilled Sirloin Steak dan Crepe serta ice-cream.....)




Ni sebelum balik... Danish suka sangat dengan lembu ni...


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez