September 6, 2011

Aidilfitri 2011

Posted by Azira at 10:48 AM
Aidilfitri 2011 kami beraya di umah PIL kat Kuang dulu... Raya kedua baru balik Kuantan umah mak... Thun ni tema raya adalah merah... aand first time Dania pakai baju kurung... Cute tul.... Raya pertama FIL masak rendang daging, MIL masak mee/bihun tomyam + nasi impit kuang kacang dan mommy masak nasi dagang... Wat kelainan sket... Mak sedara hubby pun masak nasi lemak... Tak banyak pics yg diambil raya kali ni coz busy melayan karenah anak2... Lagipun abang ipar ada amik byk gmbr guna kamera DLSR...

Raya kedua balik Kuantan... Beraya bersama sedara-mara sebelah mommy plak... Panas betul cuac kat sana... Petang Raya Keempat dh balik KL... Sebelum balik umah PIL, singgah kat Starbuck Ikano... Saje jer lepak2 minum Mocha Frap... Dh lama tekak ni nak minum Mocha Frap..


Raya Pertama

Raya Kedua

Raya Ketiga

Raya Keempat

Hari Ahad petang baru balik Putrajaya... Bila bukak pintu rumah, penuh dengan report polis diselitkan bawah pintu... Sebelum balik kampung hubby ada ke IPD Putrajaya untuk isi borang Balik Kampung Sempena Raya.. So, sepanjang ketiadaan kami, setiap hari 2 kali sehari polis wat rondaan dan check keadaan rumah kami dan laporan diselit bawah pintu... Alhamdulillah sume report - "keadaan terkawal"... Mekasih IPD Putrajaya....


Tapi yg tak syoknya, toilet kat Master bedroom berbau busuk dan banyak ulat2... Ada bangkai binatang yg mati kot kt atas siling toilet tu... Busuk yg amat... Jenuh hubby membersihkan toilet tapi masih lekat baunya lagi smpi skrg n dok tunggu otan maintenance dtg check... Uwekkkk....

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez