September 23, 2011

Kelab Equestrian Putrajaya

Posted by Azira at 4:43 PM
Ni kir entry yg dh basi... Peristiwa dh lama berlaku, lepas raya ari tu tp ari ni baru ada kelapangan nk post ke sini... Sungguh kurang ayu.... Mak nk citer pasal Cafe Mangiamo kat Kelab Equestrian Putrajaya... Selama ni mak x penah amik port yg kt Kelab Equestrian ni ada cafe yg sediakan makanan best2... So, baru-baru ni mak ada la celebrate anniversary yg ke 11 mak ngan bespren mak, namanya Zuraidah, skali ngan ulangtahun service kami kt gomen ni lerrr... Kami lapor diri sama2 pd hari dan waktu yg sama dan ditempatkan di opis yg sama... Mmg every year kami celebrate tau... So, Zuraidah ni ajakla pi Kelab ni...



Kelab ni setaraf la dengan Kelab Tasik Putrajaya cuma lokasi dan pemndangannya yg berbeza... Of course la foodnya berbeza... Harga pun lebih kurang jer... Tapi kalu makan kt cafe ni ada diskaun 15% utk kakitangan gomen, dgn syarat kena tunjuk pas kerja... So, marila tgk apa yg kami order ari tu.. Gmbr mknan aje, gmbr orangnya xde coz sibuk dok bergossip smpi tlupa nk bgambar bersama... hehehe... Almaklumlah, dh lama x berjumpa...


Mak order air ni - Blue Pineapple Juice... Best ooo....

Ni Zue yg order - Expresso Coffee, Mushroon Soup + Mini Murtabak...

Untuk makan Mak order Nasi Goreng Special Mangiamo!
Best gilerr....

Nest time mak nk ajak hubby n anak2 mkn kt cni la pulak... Suasananya pun ok, mak suke... Lokasinya terletak kt depan PICC.. Ikut je signboard pi Kelab Equestrian Putrajaya.. Pasti jupe...


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez