April 6, 2010

Short Trip To Penang

Posted by Azira at 4:32 PM
Weekend baru ni kami berjalan jauh.. My first trip yg jauh after confinement.. Ari Sabtu ada kenduri sis in law, sebelah pihak lelaki di Ipoh.. Lepas tu kami terus ke Penang, my parents in law ada re-union dgn geng2 FRU di Kem PGA Jln Padang Tembak.. And then kami ambil peluang utk bercuti.. Kami stay di Hotel The Gurney.. Mommy mmg suka stay kat hotel ni.. Best.. Datang ke Penang mesti nak lepak kat hotel ni..


Kami stay for 2 nights.. Ahad, jalan2 di Taman Rama-rama and Toy Museum.. Tak lupa juga pekena laksa penang, cendol dan juga pasembor... Best giler... Monday, after bawak Danish mandi-manda di swimming pool hotel yg besar itu, check-out and terus beli jeruk sebelum bertolak balik ke KL melalui feri...


Kenduri di Ipoh


Di swimming pool hotel.. Danish seronok mandi-manda, Dania jest lepak2 dengan neneknya...

Di Taman Rama-rama

Dalam feri Penang, on the way back to KL

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez