November 29, 2010

Jalan2 Kat Alamanda dan Kenduri Kawen

Posted by Azira at 10:09 AM
Jumaat lepas keluarga mommy datang ke Putrajaya... Yelah skang ni kan musim cuti sekolah, jadinya depa dtgla berjalan ke sini... Lagipun kebetulan ada kenduri kawen... Apa lagi, meriah la umah yg slama ni sunyi aje... So, malam Sabtu tu kami berjalan-jalan kat Alamanda, bawak budak2 ni main2....



The next day, ari Sabtu tu ada kenduri kawen sedara belah arwah abah... Wat kat Hotel De Palma Shah ALam... Kenduri kawen ni lain dari yg lain... Slalunya org wat time tghari tapi kali li ala2 Hi-Tea... tema pakaian pun Smart Casual... Hiasan dalaman grand ballroom ni mmglah sgt cantik, ala2 Garden Style (pink), start dari tingkat bawah hinggalah ke dewan... Mommy teruja sangat... Kenduri kawen kali ni memang mommy bagi A++ la... Seb baik dah kawen, kalu tak sure mommy tiru style mcm ni... Anyway, Selamat Pengantin Baru to Amalina & Rozairi... Smoga berbahagian dan berkekalan hingga ke akhir hayat...


Jom layan gambar...



Sang Puteri yg kepenatan.. Akhirnya terlena...
Macam Sleeping Beauty...



0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez