November 1, 2010

Makan2 @ Gardens The Curve

Posted by Azira at 9:26 AM
Sabtu lepas kami sekeluarga (sebelah daddy) dinner kat Garden, The Curve.... Pokcu Danish blanje...First time ni makan kat cni.. Menu nya banyak jenis, western ada, local food pun ada... Rasanya pun ok gak... Mommy suka decoration and suasana restoran ni, English Garden style.. Mcm ada kat taman la plak...
Suka dengan hiasan kat bumbung Garden ni...
Permata hati mommy and daddy.... Dania dah bleh duduk atas baby chair...




Menu2 pilihan mommy and daddy....


Soda Blackcurrant (buh dlm jug kecik)


Fresh Orange


Mashed Potato for Danish and Dania


Fried Kuetiaw for Pokcu


Spaghetti Marinara for Daddy




And... New Zealang Sirloin Steak for Mommy... Bestttt...



Menu yg lain x sempat nak snap... Masing2 dok busy mengisi perot yg lapar.... Nanti nak ajak daddy makan kat Garden lagi lah... Selain The Curve, Garden ni ada kat OU dan Mid Valley....


2 comments:

eLYies on November 3, 2010 at 10:11 AM said...

dapnya makan kat situ..walaupun umah dekat ngan curve tu..tp tak pegi2 lagi makan kat situ..mahai dak? hehehe

Azira on November 3, 2010 at 10:22 AM said...

x la mahal sgt mcm kat hotel.. sederhana jekk... try la..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez