November 3, 2010

Koleksi Mingguan Wanita

Posted by Azira at 10:22 AM
Mommy memang suka beli majalah Mingguan Wanita.. Majalah ni kuar setiap minggu, so every week la mommy beli majalah ni... Mommy wat koleksi, simpan kat opis (kat kabinet belakang tempat duduk)... Dah banyak koleksi majalah ni since Mac 2007 sampailah ke hari ni... Adalah lebih dari 150 naskah... Seronok baca Mingguan Wanita, banyak info dan citer yg dipaparkan selain daripada resipi... Mommy dok pikir skang, wat lah mommy kena transfer ke jabatan lain nanti, majalah2 ni nak bawak skali atau wakafkan ke opis wat bahan bacaan utk staf2 kat opis... Pening, pening....


Koleksi pertama - Bil 1216 (Keluaran 9 - 15 Mac 2007)


Sehinggalah ke hari ni - Bil 1407 (5 - 11 Nov 2010)



Jom tengok koleksi Mingguan Wanita mommy...



2 comments:

Zaidah on November 3, 2010 at 10:55 AM said...

zaipun suka buat koleksi MW...kekadang sampai bawah katilpun letak jugak...sbelum nie ade kasik staf kat opis lama2 sebelum raya hari tu kemas2 rumah zai buang...

Ces't La Vie on February 14, 2011 at 1:58 AM said...

salam, ha memandangkan akak ada koleksi mingguan wanita nie..sy nak tau baju yang yatt hamzah pakai masa photoshoot kat sekinchan tu dari butik ape ye? antaranya baju hijau nie http://www.facebook.com/pages/HARYATI-HAMZAH-YATT/41078759557#!/photo.php?fbid=112167524557&set=a.436507669557.231753.41078759557 sgt2 nak tau nie..harap akak leh bantu bgtau kat sy..

nie blog sy http://adhila.blogspot.com (kalau akak jumpa jwpn inform kat sy ya..sgt bharap nie)thx

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez