March 31, 2011

Dania's Birthday Bash

Posted by Azira at 12:03 PM


Seperti yang dijanjikan, kali ni post entry pasal besday Dania yg diadakan pada 13 Februari 2011.. Ni merupakan entry yg paling banyak gambarlah.. Sure uols tengok sampai muntah2 laaa.... Tema besday Dania adalah Mickey and Minnie Mouse dan tema kaler pink dan coklat... Dania kecik lagi so bukannya reti nak minta pape, maka mommy dia yg lebih2... Pilih Mickey Mouse senang sket... Dah besar nanti pilihlah tema papepun.... Jom layan gambar.... Gambar ni hasil sentuhan CYBERphotogs... Gambar2 sume cantik dan professional...


Ni Birthday Girl


Rumah kami...


Banner yg ditempah kat PartyThemePack



Goodie Pack for kids - PartyThemePack


Birthday Cake - Rizqcakes, Cupcakes - my sis yg buat





Main menu - SS Sajian, Sate - staff kat opis, Mini burger & pizzas - Babycakes, Roti Jala - My Mom Tiup lilin and potong kek...


Tuan Rumah..


Abang Danish ari tu asyik meragam jer.. Dia jeles org sume dok lebih ke Dania jer...


Antara tetamu yg hadir - mekasih bebanyak!!!


Tak senonoh betul besday girl ni....

Besday girl with mommy...
Part of the present...

Thank you very much to all......

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez