March 18, 2011

Yahoo.... Yang Ditungu-tunggu Dah Tiba..

Posted by Azira at 11:43 AM
Hari ni mommy rasa happy sangat coz mende yg dok tunggu2 slama ni dah pun sampai... Dapat bungkusan ni tadi... Nak tau apa dalam bungkusan ni??


Jeng... jeng... jeng...





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"








"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"





"


Tadaaaaa.... Macaroon, cookies kegemaranku yang ku order sudah sampai... Seronoknyaaaa... Tak sabar nak makan...



Macaroons ni mommy order via online dengan CIKMIN.... Sedap tau... Lembut aje dan tak brape manis.. Sekali hadap je mau habis ni kalu tak sedar diri.. Mommy order 25 pcs perasa coklat, peanut butter, rasberry dan strawberry tapi Cikmin yg baik hati tu bagi extra 3 pcs.. Tenkiu Cikmi.. Nanti mommy order lagi yek... Sape2 yg berkenan bolehlah order dgn Cikmin ni.. Harganya RM45 untuk 25 pcs.. Ada macam2 perisa... Delivery terus ke rumah guna GDEX.. Memang tak pecah pun macaroons sampai ke tangan mommy, sedikit tak terjejas..

Jom kita layan gambar2 macaroons mommy yekkk...


Mak aiiiii.... Sekali hadap mommy dah habiskan 8 biji.... Nasib baik cepat sedar diri, kali tak mau habis 28 biji tu... Takde chance pulak orang kat rumah nak rasa... hehehe....

2 comments:

Eila Hanafiah on March 18, 2011 at 2:55 PM said...

Perhh..sedapnya....order online yee...
wah..pasnie bolehla try...
salam perkenalan sila la ke
blog saya...Kisah kita bersama
(^__^)

Cikmin on March 19, 2011 at 7:44 PM said...

salam..

makasih promo dan backlinknya..nantikan 31hb ni tau..CM Macarons ada buat cabutan bertuah untuk buyers..gud luck ya..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez