March 15, 2011

Wajah Baru Blog

Posted by Azira at 8:49 AM
Blog mommy skang dah berwajah baru... Saje je gatal2 tangan tukar wajah blog, sempena tahun 2011 ni laa... Rasa macam dah boring dengan blog yg lama dulu... Berpeluh-peluh gak la nak setting sana sini dan jenuh jugak la nak cari template yg sesuai.. Last2 dalam banyak2 template yg mommy shorlisted, try an error upload and ini yg berkenan di hati... Smoga frens suka dan boleh terima pembaharuan yg mommy wat ni.. Anyway, thanx a lot kepada sesiapa saje tak kiralah frens ke, sedara mara ke, kenalan ke, kerana sudi menjengah blog mommy yg tak seberapa ni....

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez