June 17, 2009

Car For Danish

Posted by Azira at 3:34 PM
As promise, mummy belikan Danish kereta mainan yg Danish suka. Kebetulan semalam mummy tak bekerja, selepas check-up kat Eye Clinic, PPUM, mummy ke Midvalley untuk cari kereta ni untuk Danish. Pusing punya pusing kat Midvalley, Cars merah ni la yg mummy berkenan sangat. Mummy beli kat Toy'rus. Al-maklumlah, mummy kan fanatik kaler merah.. Ada macam-macam button kat kete mainan ni, siap ada theme music cite Cars, ABC dan 123 pun ada.. Sronok betul Danish main dengan Cars ni..
Sibok dok membelek Cars ni. Kacau betul mummy nak pasangkan, menjerit-jerit tak sabar nak main.. Mata bereta ni boleh turn left right..

Dah dapat naik.. Sibuk dok tekan buttons yg ada..



Kaki pun boleh..


Puas naik ikut posisi ke depan, naik ikut posisi belakang pulak
Dah puas naik, tolak pulak..

0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez