June 26, 2009

Tunggu...

Posted by Azira at 4:41 PM
Weekend ni kami akan outstation untuk bercuti.. Saje jer nak bercuti setelah lama tak ke mana-mana sejak Danish ada ni.. Yelahhh... asyik bekerja jer, letih gak.. Skali skala kenalah bersuka ria dengan family yg tercinta, luar dari Klang Valley.. Nak balik kampung, dah biasa sangat.. Kali ni lain sket walaupun tak sehebat mana.. Ke mana kami akan pegi, tunggulah entry blog pada next week.. jeng, jeng, jeng... (Macam best je surprise niehh.. poodaaahhh,,)

1 comments:

JALAN REBUNG on June 26, 2009 at 6:13 PM said...

salam zira ...

bestnye ..nak pegi mana tu ...

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez