June 15, 2009

Obses Dengan Kereta Mainan

Posted by Azira at 9:49 AM
Balik umah mak mertua weekend baru ni, Danish suka sangat main dengan kereta mainan milik sepupunya, Batrisyia. Selama ni Danish tak heran pun dengan kereta mainan ni tapi lately ni obses betul.. Asyik nak naik kete tu jer sampaikan sepupunya, Raiyan yg sebaya dengan Danish nak main pun Dabish tak bagi.. Kejap naik, pastu dia turun dari kereta, pastu dia naik semula, don tekan bunyi2 tu sampai bising-bising la.. Bagi tido terus nak naik kereta ni.. Danish, Danish.. Nampak gaya mummy kena belikan Danish kereta mainan ni cepat-cepat supaya Danish bleh main kat umah. Before this memang mummy ada plan nak belikan Danish kereta macam ni tapi since Danish masih blum berjalan lagi, mummy pendamkan dulu..


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez