June 25, 2009

Dinner @ Bayou

Posted by Azira at 9:46 AM
Malam tadi kami sekeluarga dinner kt Restoran Bayou, Alamanda. Tetiba jer hubby tekaknya nak makan western food. So, dok jalan2 kat Alamanda cari tempat makan, Bayou juga jadi pilihan.. Restoran ni agak baru di Alamanda, before this East Coat.. Tak tau la plak nape East
Coast ni tutup.. Kureng dapat sambutan gamaknya..
Price for foods kat Bayou ni agak reasonable dan murah sket.. Choices of foods pun bleh tahan gakk.. Memandangkan hubby tak penah rasa makan kat cni, so kami try la rasa food kat sini.. Tapi tak brape bnak boleh menikmati food kat sini coz Danish ni mood dia tak brape baik.. Tak mau duduk diam.. Nak berdukung jer ajak keluar restoran.. Terpaksa mummy and daddy bergilir-gilir makan dan entertain Danish..
Restoran bayu di Alamanda
Ada Opening Promotion. If beli makanan more than RM30 akan dapat harga Fettuccini Mushroom for only RM2.. Ini yg menarik perhatian hubby..

Suka tengok lampu-lampu yg tergantung dalam restoran.. Cantik tu..

Impress dengan suasana dan decoration dalam restoran.. Romantiknya dengan cahaya yg suram-suram.. Ahhaakss..

Ni air mummy.. Daddy order Jasmeen Tea..

Ni Plain Mashed Potato for Danish (mmg mintak without gravy).. Sedap gakk.. Tapi Danish tak makan sangat.. Mulutnya rasa pedih due to ulser.. Cian anak mummy..

Ni meal mummy for dinner - Grilled Ribeye Steak.. Sedap arr.. Lain dari yg lain, depa tak guna black pepper sauce tapi guna sos apa tah.. Papepun, sedap.. Actually share ngan hubby. Mummy bukannya bleh habis makan sume ni..

Disebabkan mood Danish tak brape baik, and mummy pun asyik dok layan Danish jerr, maka tak sempat la nak snap gambar Fettuccini yg daddy order.. Sedar-sedar dah habis..

Ni Danish yg moodnya tak baik.. Dok isap susu.. Skang dah pandai pegang botol susu sendiri.. Tak payah mummy pegang.. Tapi kena tgk2 gak, nanti lepas puas minum, dia start tekan2 puting masuk ke dalam botol.. Itulah yg sering dilakukan oleh Danish kat Taska mengikut aduan yg diterima oleh pengasuh.. Sampai tumpah2 susu and keraplah tukar baju..




0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez