June 2, 2009

Happy Birthday Daddy!!

Posted by Azira at 10:50 AM
Sunday, 31st May 2009 is daddy's birthday. Happy Birthday Sayang.. Smoga sentiasa diberkati Allah swt dan smoga kasih sayang dan kemesraan kita sekeluarga berpanjangan.. Love you always..

zwani.com myspace graphic comments
Happy Birthday Graphic Comments


So, family mummy celebrate la birthday daddy since kami berada di Kuantan. Mummy order cuppies khas untuk daddy kat adik mummy yg bongsu. Dia memang amik tempahan cupcakes (http://princess-cupcakes.blogspot.com/). Mummy and mak sediakan menu for breakfast, nasi lemak sambal sotong and jemput udang..

Daddy, Mummy and Danish


Ni Danish.. Suka sangat Danish dapat naik motor. Tersengih-sengih suka.. Tapi kan, menangis-nangis bila kita angkat dia..

2 comments:

JALAN REBUNG on June 10, 2009 at 6:58 PM said...

SALAM ZIRA,

Thanks sebab jemput datang birthday danish hari tu ..ucapan selamat hari jadi jugak to your hubby. Dah habis pindah rumah ke ???

Azira on June 11, 2009 at 8:45 AM said...

sama-sama.. dh abis pindah dah.. dh dpt idup dgn aman bila sume dh selesai.. anyway, thanx for coming..

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez