July 2, 2009

Cuti-Cuti Malaysia @ Langkawi - Part 4

Posted by Azira at 12:01 PM
Balik dari Kota Mahsuri mommy bawak Danish mandi-manda kat pool hotel. Pool kat hotel ni lain sket, ada bahagian kanak2 ala-ala themepark walaupun kecik aje.. Petang tu hanya kami bertiga jer kat pool tu.. Lepas lepak kat pool kami jalan2 kat jeti tepi hotel menikmati pemandangan yg indah..


View laut ketika waktu senja. Pic ni diambil dari bilik kami..


Malam tu kami decide to have dinner kat Restoran The Zest kat hotel tersebut. Rasanya malas nak keluar dari hotel. Boring gak if asyik makan thai foods.. Menu kat restoran ni adalah western dan rasanya memang sedap.. Tak rugi kami dine kat situ..

View restoran pada waktu senja

Mommy's drink - Seven Well Fizz

Daddy punya -Air Kelapa Muda yg tak muda (ahakkss..)
Ni Danish punya - Twist Roll

Mommy's Dinner - Main Course - Mignon Sizzling Beef Steak With Mushroom
Daddy's Dinner - Sizzling King Prawn (Best!!)

Our Dinner..


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez