July 14, 2009

Shopping, Shopping, Shopping....

Posted by Azira at 3:06 PM
Lunch hour tadi, pi la merayap kat Alamanda.. Ari ni makan awal sket coz ada orang belanja lunch meal, nasi ayam.. Geng2 yg dapat APC 2008 kat opis pakat belanja kengkawan kat opis.. Siap dengan epal sebijik, air kotak n puding.. (lupa plak nak snap gambo.. tak sabo2 nak makan smpi tlupa nak snap..) Bila perut dah kenyang, mata mulalah ngantuk.. Daripada dok buat taik mata, baik la den layan mata merayap kat Alamanda.. Asalnya nak window shopping, tapikan... klu dah nama pompuan (tak taula pompuan lain..), tershopping plak kat Parkson.. Klu laki den tau ni, mampui den kena leter... Ampun...


Ni ler bukti den shopping ari ni.. Bleh tahan gak den shopping ari ni.. Apa la ada dlm beg2 ni..

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Nak wat camno klu dah berkenan.. Dah lamo dok ngidam nak beli DKNY ni.. (mcm ngidam org peknen plak.. tapikan.. mmg den peknen punnngggg... Muhahaaaa...) Yg Gucci tu den 'terbeli'.. hehehe... boleh ke?? Dok kenen2 kat adik jual perfume tu, dapatlah f.o.c. Body Lotion, Shower Gel n Sample Perfume...
Pastukan, yg bestnye shopping kat Parkson ni, klu beli brg perfume dan kosmetik, dapatlah baucer Parkson.. Ari ni den dapat baucer RM60.. Apalagi beli la mende2 ni utk Danish.. (dgn harapan hubby x ler membebel sangat... hehehe...). Ikutkan baucer tu mmg la tak cukup, kenalah tambah duit sendiri...

Sebelum balik tu, sempat plak la singgah kat Baskin Robin.. Terliur tgk aiskrim kat situ.. Last2 rembat la One Scoop Ice Cream Trilogy Flavor utk dingap sambil bawak kete.. Best tuuu...


0 comments:

 

MOMMY DANISH & DANIA Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez